Fericirea nu a durat prea mult pentru ei! Bulbul și Purabh au fost nevoiți să renunțe unul la celălalt

Au fugit împreună, au creat controverse, iar acum sunt nevoiți să se despartă. Purabh și Bulbul zâmbeau în sfârșit unul lângă altul, însă mama lui Bulbul a reușit să îi despartă pe cei doi, neștiind care este de fapt povestea lor. 

Sarla nu se lasă păcălită, ea simțind că Pragya îi ascunde adevărul despre relația dintre ea și Abhi și insistă să i se spună adevărul, Pragya face tot posibilul pentru a o convinge pe mama ei că nimic din ceea ce ea presupune nu este adevărat, iar între ea și Abhi este totul cât se poate de bine. Bul ia cea mai grea decizie din viața ei, cerându-i lui Purabh să o părăsească, iar toate astea se întâmplă din cauza mamei ei, care nu o acceptă cu Purabh. Bărbatul îi face pe plac lui Bulbul, chiar dacă nu este de acord cu decizia ei și îi promite că nu o va mai deranja niciodată.
Bulbul intră în casă și își îmbrățișează mama, dar mama ei este în continuare foarte supărată pe ea și îi cere să iasă afară și să stea cu Purabh. Pragya, care a văzut toată scena dintre Sarla și Bulbul, se simte foarte vinovată de cele întâmplate și îi promite lui Bulbul că va vorbi cu mama lor și îi va spune tot adevărul, pentru a rezolva toate neînțelegerile cu ea, dar Bulbul o oprește, crezând că asta va cauza și mai multe probleme.
Abhi intră în cameră exact în momentul în care Pragya și Bulbul au o discuție serioasă, iar lucrurile își urmează cursul firesc atunci când ajung față în fața cu mama lui Pragya. Mătușa și verișorii insistă foarte mult la Pragya și Abhi să facă un copil, dar Abhi începe să se enerveze foarte tare. Abhi primește o ofertă pentru o sedință foto, iar acesta îi cere directorului să accepte faptul ca Pragya să îl însoțească.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro