Dragostea face minuni! Bulbul l-a salvat pe Purabh de la moarte

Tristețea despărțirii de Bulbul l-a adus pe Purabh în stadiul în care nu a mai gândit logic, și a recurs la un gest necugetat, dar Bulbul a venit exact la timp pentru a îl salva.

Abhi nu o așteaptă pe Pragya pentru călătoria în Pune, și chiar în momentul în care cei doi au o discuție, Tanu intră în cameră și îi sune lui Abhi că Pragya s-a certat cu ea, ba chiar i-a dat o palmă, iar apoi îi cere lui Abhi să o pălmuiască pe Pragya, pentru a se răzbuna, dar mătușa și verișorii îi întrerup, atunci când intră în cameră.
Tanu se ascunde repede după perdele, dar este descoperită de Pragya, care discută cu mătușa lui Abhi despre călătoria lor, iar în momentul în care Pragya se prgătea să iasă din cameră, a auzit un strănut de după perdele. Abhi încearcă totul pentru a o opri pe Pragya, și a nu îl însoți în călătorie, chiar îi toarnă medicamente în suc, dar este foarte dezamăgit când vede că planul lui eșuează.
Sarla o sfătuiește pe Pragya să lase toată grija sălii de evenimente în grija altcuiva și ea să se concentreze pe salvarea căsniciei ei. Abhi și Pragya merg împreună cu mașina și încep, ca de obicei o ceartă. Cei doi au fost implicați într-un accident, și au fost nevoiți să își continue călătoria, pe jos. Chiar dacă i-a promis lui Bulbul că nu o va mai deranja, Purabh nu o poate uita și se decide să se sinucidă, dar exact în momentul acela, Purabh aude soneria, iar când deschide ușa, o găsește pe Bulbul, care se supără foarte rău pe el când își dă seama de ceea ce a vrut să facă.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro