Pragya îi dă decisiva lui Tanu! Abhi nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă între soţie şi amantă

După ce a fost pusă într-o situaţie destul de jenantă, Pragya a luat măsuri şi a reuşit să o facă pe Tanu să se înfurie atât dw tare, încât nici Abhi, care se află între cele două, nu va mai reuşi să le împace.

Tanu se enervează foarte tare când înţelege că ea nu va participa la prezentarea de modă, şi că a fost înlocuită cu un alt model. Ea încearcă din răsputeri să vorbească cu organizatorii, ameninţându-i chiar că ea va părăsi definitiv show-ul. Oricât ar încerca să facă ceva, organizatorii nu iau în seamă spusele ei, ba chiar o anunţă că vor lua ei o decizie de acest fel, dacă ea are de gând să părăsească show-ul pe ultima sută de metri.


Purabh încearcă din răsputeri să o ajute pe Bulbul şi familia acesteia, astfel că vorbeşte cu un avocat despre problema pe care Sarla o are cu sala de festivităţi, pentru a nu mai fi în pericol să o piardă. Abhi rămâne şocat atunci când o vede pe Pragya pe podium, mai ales că soţia lui a fost cea care i-a luat locul lui Tanu în prezentare. Tanu se enervează şi mai rău şi este extrem de hotărâtă să se răzbune pe Pragya.

Citeşte şi:

Coaliţie între Pragya şi amanta soţului! Întorsătură de situaţie incredibilă pentru Abhi

Momente extrem de jenante pentru Pragya! Abhi îşi tratează soţia fără pic de respect

Casa groazei îi apropie pe Abhi şi Pragya! Iată cum o sperietură face ceea cea nimeni nu a mai reuşit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro