Minciuna a ieşit la iveală! Abhi şi Tanu nu se mai pot ascunde de familia rock star-ului

Oricât de mult au încercat să ţină totul ascuns, ba chiar şi Pragya i-a ajutat, familia lui Abhi a descoperit care este cu adevărat relaţia dintre Tanu şi Abhi, iar ei sunt foarte hotărâţi să o avertizeze pe Pragya.

Abhi se enervează din nou foarte tare pe Purabh şi începe să se ia la bătaie cu el, dar mătuşa lui intervine între cei doi şi încearcă să îi explice lui Abhi că este bine ceea ce a făcut Purabh, pentru că nu este normal să te căsătoreşti dacă nu iubeşti. Verişorul lui Pragya, Puneet, se întâlneşte cu ea şi îi spune că slaa de festivităţi a familiei este în pericol, iar atunci Pragya îşi dă seama că mama ei a minţit-o în tot acest timp, pentru a o proteja.


Familia lui Abhi îşi dă seama de intenţiile lui Tanu în ceea ce îl priveşte pe Abhi şui se hotărăsc să o anunţe şi pe Pragya, care îşi face griji că familia lui Abhi şi-a dat seama de tot ceea ce se întâmplă între ei. Chiar şi aşa, Pragya încearcă să o avertizeze pe Tanu despre situaţia cu familia lui Abhi, dar aceasta nu ia în seamă. Abhi îi spune lui Pragya că el a făcut toate acestea doar pentru a o proteja pe ea, dar Pragya nici măcar nu îl bagă în seamă.


Pragya se întâlneşte cu amam ei, şi se întoarce acasă, unde mătuşa ei o întreabă dacă totul este în regulă cu Sarla, dar Pragya continuă să mintă şi să găsească scuze pentru a evita subiectul. Familia lui Abhi încearcîă în continuare să o avertizeze pe Pragya în legătură cu intenţiile lui Tanu, iar ea încearcă să ascundă totul. Abhi o vede pe Pragya stând de vorbă cu mătuşa lui şi crede că ea este cea care încearcă să o pună într-o lumină proastă pe Tanu.

Citeşte şi:

Pragya îi dă decisiva lui Tanu! Abhi nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă între soţie şi amantă

Coaliţie între Pragya şi amanta soţului! Întorsătură de situaţie incredibilă pentru Abhi

Momente extrem de jenante pentru Pragya! Abhi îşi tratează soţia fără pic de respect


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro