Abhi ajunge la închisoare! Vezi ce face Pragya pentru a-şi salva soţul

Bătaia din faţa restaurantului Sarlei nu rămâne fără urmări pentru Abhi, acesta fiind arestat şi dus la secţia de poliţie. Acolo, Pragya află ce ar trebui să păţească soţul ei şi este dispusă să facă orice pentru a-l ajuta.

Pragya şi mama ei sunt îngrijorate de comportamentul lui Abhi, iar Pragya este cu atât mai uimită cu cât nu înţelege comportamentul lui Abhi faţă de onoarea familiei ei. Alia şi Tanu se îndreaptă către casa lor, înainte să fie nevoite să îl scoată pe Abhi de la închisoare. Agenţii de poliţie îl duc pe Abhi la secţie, iar atunci când vin şi cei de la firma de demolări, aceştia încep să îl batjpocorească pe Abhi.


Pragya îi aude pe reprezentanţii firmei când îl roagă pe unul dintre inspectorii de poliţie să îl bată pe Abhişi să îl tortureze în secţia de poliţie, moment în care se decide să implice presa în tot acest scandal, pentru a-şi apăra soţul, povestind tot ceea ce ar urma să păţească Abhi în închisoare.


Abhi reuşeşte să o uimească din nou pe Pragya, atunci când ea îl vede extrem de vesel în compania celorlalţi arestaţi din celulă. Pragya nu reuşeşte să înţeleagă de ce Abhi, care o urăşte, s-a implicat în salvarea sălii de festivităţi a familiei ei, ba mai mult, s-a luat şi la bătaie pentru ea. Abhi o linişteşte şi îi spune că a făcut toate astea din respect pentru bunica ei.

Citeşte şi:

Abhi face mari sacrificii pentru familia lui Pragya! Vezi de ce a fost în stare pentru soţia lui

Pragya a ajuns la mila lui Abhi! Îşi va ajuta rock star-ul soţia?

Minciuna a ieşit la iveală! Abhi şi Tanu nu se mai pot ascunde de familia rock star-ului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro