Tanu intervine din nou! Vezi până unde au ajuns conflictul dintre Abhi şi Pragya

Conflictele dintre Abhi şi Pragya nu se termină, iar singura vinovată este nimeni alta, decât Tanu, care apeleayă chiar şi la hoţie, pentru a-i demonstra lui Abhi cât de mult îl iubeşte şi cât de rea este Pragya.

Abhi este foarte confuz şi nu înţelege de ce Pragya l-a vorbit din nou de rău şi trage concluzia că ea a vrut mereu să îi rănească pe cei din jurul ei. Mai târziu, şeful firmei de demolări rămâne şocat când aude că Pragya a fost conştientă de planul lui de a-i face rău lui Abhi. Chiar şi aşa, el nu ratează ocazia de a-i aminti faptul că sala familiei sale va fi dărâmată oricum, iar asta se va întâmpla foarte curând. 


Pragya nu se sperie şi este decisă să adune toate dovezile care exista împotriva contractantului. Tanu şi Alia încearcă să o sperie pe Pragya, spunându-i că familia lui Abhi va veni acasă, iar ele au avut grijă să le spună că ea este vinovată de faptul că Abhi a fost la închisoare. Pragya o sună pe mama ei să o anunţe că a reuşit să obţină o dovadp împotriva celor de la firma de demolări, iar atunci îşi dă seama că de fapt are nevoie de Abhi în libertate, pentru a o ajuta cu acea dovadă. Tanu aude toată conversaţia dintre Pragya şi mama ei şi se decide să profite de această situaţie pentru a părea ea salvatoarea lui Abhi.


Pentru a-şi putea duce planul la bun sfârşit, Tanu intră în camera lui Pragya, îşi transferă din telefonul lui Pragya dovada obţinută de ea, iar apoi o şterge, toate astea, pentru a fi ea cea care îl eliberează pe Abhi din închisoare. Pragya rămâne şocată când vede că Tanu l-a eliberat pe Abhi, dar mai ales atunci când îşi dă seama că Tanu a furat dovada din telefonul ei. Abhi nu ratează şansa de a o umuli pe Pragya, dar îi spune şi că nu îi va face vreun rău ei sau familiei ei.

Citeşte şi:

A rămas în închisoare! Surpriză de proporţii pentru Abhi, chiar de la soţia lui

Abhi ajunge la închisoare! Vezi ce face Pragya pentru a-şi salva soţul

Abhi face mari sacrificii pentru familia lui Pragya! Vezi de ce a fost în stare pentru soţia lui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro