Abhi, între ciocan şi nicovală! Vezi ce propunere îi face Tanu rock star-ului

Pragya reuşeşte să fie, din nou, cu un pas înaintea lui Tanu. Soţia lui Abhi îi suflă de sub nas un contract important de muncă lui Tanu, acelaşi contract pentru care Tanu a renunţat în trecut la Abhi.


Tanu merge la o şedinţă foto, pentru reclama unui detergent, iar atunci când ajunge acolo îşi pierde pur şi simplu controlul când află că actriţa care va juca cu ea în reclamă este chiar Pargya. Ea începe să se bată cu actriţa secundară, iar atunci producătorul începe să strige la ea. Producătorul o anunţă pe Tanu că reclamele cu ea nu au ridicat vânzările detergentului, iar de acum încolo vor lucra cu Pragya. Tanu rămâne pur şi simplu fără cuvinte, pentru că ea îşi dă seama că din cauza acestor proiecte nu a acceptat cererea în căsătorie a lui Abhi, iar acum l-a pierdut şi pe el, şi proiectul.


Pentru a se descărca, Tanu îi povesteşte ce a păţit Aliei tot ce a păţit cu contractul, dând bineînţeles vina pe Pragya. Alia îi dă o idee despre cum ar putea să îl recucerească pe Abhi, lucru care ar ajuta-o să se răzbune din nou pe Pragya şi ar putea să obţină chiar şi contractele înapoi. Tanu îi dă decisiva lui Abhi atunci când merge la el şi îl cere în căsătorie.

Citeşte şi:

Înşelată, dar îndrăgostită! Pragya este hotărâtă să lupte în continuare pentru Abhi

Tanu intervine din nou! Vezi până unde au ajuns conflictul dintre Abhi şi Pragya

A rămas în închisoare! Surpriză de proporţii pentru Abhi, chiar de la soţia lui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro