Adolescent din Buzău, în stare gravă la spital. Ce i-au pus colegii în apa pe care a băut-o

Adolescent din Buzău, în stare gravă la spital. Ce i-au pus colegii în apa pe care a băut-o © Arhiva

Un elev din Buzău a ajuns de urgență la spital, din cauza unei glume aparent banale a unor colege. Băiatul se afla la ora de sport și doar a băut din sticla sa cu apă, moment în care i s-a făcut rău și a fost transportat imediat cu ambulanța la unitatea medicală.

Medicii au descoperit că băiatul ingerase săpun lichid, pus în sticla cu apă de două colege. Băiatul de 13 ani a început să se simtă foarte rău când a ajuns acasă după școală. I-a spus bunicului său că nu se sime bine și i-a povestit că după ora de sport a băut din sticla personală, dar apa avea un gust și un miros ciudat.

Două colege i-au pus săpun lichid în apă

Bunicul tânărului a chemat imediat Salvarea, iar medicii i-au aplicat o perfuzie și i-au administrat un tratament, potrivit stirileprotv.ro.

"La unitatea de primiri urgenţe Pediatrie a fost transportat un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale şi vărsături iar în urma consultului de specialitate medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat În urma tratamentului, copilul a fost externat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

După gestul său, fetele au fost audiate de polițiști, în prezența părinților, în cadrul anchetei demarate de organele competente. Și directorul școlii unde s-a petrecut incidentul va demara o anchetă internă în privința acestui caz. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro