Adrian Mutu se pregăteşte să devină, din nou, tată. Iată fotografia care îl da de gol!

Sursa foto Arhiva

Adrian Mutu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra Bachici, care pare să-l fi cucerit iremediabil, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

De curând, "Briliantul" a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu frumoasa lui iubită, alături de un băieţel blond, copilul unor prieteni de familie. Se gândesc cei doi îndrăgostiţi să şi lărgească familia? Acest lucru rămâne de văzut. Ceea ce ştim sigur este faptul că fostul star al naţionalei iubeşte copii, dovadă fiind şi fotografia de mai sus unde Adi îşi pupă micul prieten cu patos.

Se însoară pentru a treia oară

Deşi se iubesc numai de câteva luni, Adrian Mutu este mai sigur ca niciodată că şi-a întâlnit jumătatea. Este vorba despre Miss România, o tânără extrem de sexy care nu are mai mult de 20 de ani.

Cu toate acestea, Sandra Bachici a reuşit să îl facă pe fostul atacant să-şi dorească să ajungă din nou în faţa altarului, a treia oară fiind, probabil, cu noroc.

A fost insurat de două ori

"Briliantul" este legitimat la formaţia indiană Pune City, dar cel mai important lucru în gviaţa lui acum nu mai pare a fi fotbalul, ci relaţia cu noua iubită, care arată trăsnet. Adrian Mutu este cel mai mare cuceritor din fotbalul românesc. El a fost însurat de două ori, cu Alexandra Dinu (cu care are un băieţel) şi cu Consuelo (cu care are două fete). Mutu şi Sandra Bahnici, fosta iubită a lui Laszlo Sepsi, sunt împreună de circa o jumătate de an şi, se pare, se gândesc deja la căsătorie.

T.S

Citeşte şi:
Alexandra Dinu nu a fost niciodată atât de sinceră. Tot ce nu ştiai despre ea şi Adi Mutu
Adrian Mutu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată! Video incendiar cu "Briliantul" în acţiune!
Viaţa de fotbalist la 36 de ani! Cum se pregăteşte Adrian Mutu pentru meciuri

Ce crede iubita lui Adrian Mutu despre trecutul tumultos al "Briliantului"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro