VIDEO / Adriana Bahmuţeanu a aruncat bomba: "Vreau să mă mărit!"

Sursa foto: arhiva

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la capătul puterilor şi nu mai suportă scandalurile cu Silviu Prigoană. Bruneta este convinsă că fostul ei soţ e invidios că ea e fericită şi îi pune beţe în roate.

Vedeta TV traversează o perioadă foarte bună în viaţa profesională şi în cea sentimentală de care nu se poate bucura, însă, pentru că Silviu Prigoană o tot târăşte prin tribunale.

"Da, recunosc. Vreau să mă mărit anul acesta. Nu mai pot să fiu cu Prigoană, el trebuie să înţeleagă lucrul acesta. Ce fac eu cu viaţa mea, este fix treaba mea şi atât. Vreau să mă lase în pace, atât. Nu mai rezist, jur", a spus Andriana la Antena 1.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au pus capăt căsniciei în urmă cu câteva luni, după ce vedeta TV a fugit cu cei doi băieţi ai lor de acasă, la începutul anului trecut. De atunci, Bahmu şi Prigoană s-au războit prin tribunale pe custodia copiilor şi pe şcoala în care aceştia să-şi desfăşoare programul de învăţare. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi băieţi: Maximus şi Eduard.

T.S

Citeşte şi:
Silviu Prigoană își pune în pericol copiii? ”Ce devine fiul său, pilaf?”

Adriana Bahmuțeanu, cu ochii în lacrimi: ”Vrea să ne bage în pământ, pe mine și pe copiii lui”?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro