Silviu Prigoană își pune în pericol copiii? ”Ce devine fiul său, pilaf?”

Adriana Bahmuțeanu / foto: Romeo Manciu

Adriana Bahmuțeanu s-a temut că își va pierde mama astăzi, din cauza fostului său soț. De asemenea, vedeta nu poate accepta comportamentul fostului său soț, vizavi de copiii săi.

Prezentatoarea emisiunii ”Necenzurat” este extrem de revoltată din cauza faptului că fostul său soț îi face pe copii să sufere, așa că a făcut niște declarații cutremurătoare la ”Agentul VIP”, în care își acuză fostul soț.

”Le-a pus ochelari, iar copiii mei nu au nevoie de ochelari. Am mers cu ei la cei mai buni specialiști.  Dacă mai vrea controale, mai facem zece controale. El îi pune două zile ochelarii, eu îi scot cinci zile. Ce devine copilul, pilaf? I-am dat un tratament ca să i-l dea, iar el nu a vrut asta. A venit copilul și abia putea vorbi”, a zis Adriana la ”Agentul VIP”.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au pus capăt căsniciei în urmă cu câteva luni, după ce vedeta TV a fugit cu cei doi băieţi ai lor de acasă, la începutul anului trecut. De atunci, Bahmu şi Prigoană s-au războit prin tribunale pe custodia copiilor şi pe şcoala în care aceştia să-şi desfăşoare programul de învăţare. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi băieţi: Maximus şi Eduard.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro