Cum a aflat Adriana Bahmuţeanu că trebuie să se opereze de urgenţă: "Sunt de câteva luni în cercetări". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cum a aflat Adriana Bahmuţeanu că trebuie să se opereze de urgenţă: "Sunt de câteva luni în cercetări". VIDEO © captură video

Adriana Bahmuţeanu a ajuns pe mâna medicilor pentru investigaţii amănunţite, după ce, plasa care i-a fost pusă în urmă cu ceva timp la o altă operaţie, s-a rupt. Astfel, plasa s-a ancorat în intestine, dându-i bătăi de cap vedetei şi un risc major în ceea ce priveşte sănătatea.

Adriana Bahmuţeanu a realizat că ceva este în neregulă în urmă cu câteva luni, în Israel, când a simţit dureri şi înţepături puternice. Vedeta a recunoscut că nu a respectat chiar tot ce i-au spus medicii şi că a mai fost nevoită să depună efort. Cu toate acestea, ruperea plasei este, într-adevăr, ceva extrem de grav. 

"Mi-am dat seama când am fost în Israel acum câteva luni şi mă durea rău, mă înţepa. Mi-am făcut un ecograf şi mi-a zis că am un guguloi, posibil să fie plasa. Şi eu am făcut efort, n-am respectat chiar tot", a declarat Adriana Bahmuţeanu la "Răi Da Buni".

"Sunt de câteva luni în cercetări, am fost la nu ştiu câţi medici, am vorbit cu specialişti. Într-un final, am găsit un doctor care operează cazuri grave rău de tot. Este un doctor dedicat, care doarme în spital şi este fascinat de meseria lui.", a mai spus vedeta.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro