Adriana Bahmuţeanu se operează de urgenţă! Este pregătită pentru ce e mai rău. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu se operează de urgenţă! Este pregătită pentru ce e mai rău. VIDEO © captură video

Veste şoc în showbiz! Adriana Bahmuţeanu are mari probleme de sănătate şi se pregăteşte de operaţie. Gândurile negre nu au ocolit-o şi, deşi nu îi este frică de moarte, declaraţiile vedetei sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Adriana Bahmuţeanu a venit în platoul emisiunii Xtra Night Show îmbrăcată în haine de... înmormântare. Vedeta spune că, în cazul în care ceva tragic se va întâmpla, apropiaţii să ţină cont de dorinţa sa.

Se pare că, plasa pe care i-au pus-o medicii acum cinci ani, s-a rupt şi s-a agăţat de intestine. În curând, va ajunge din nou pe mâinile medicilor pentru operaţie şi, din fericire, a găsit pe cineva care îi poate rezolva problema. 

"Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.", a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

"Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă.", a mai spus vedeta.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro