Dorin Mateuţ vrea să devină bunic! Reacţia fiicei sale, Natalia, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dorin Mateuţ vrea să devină bunic! Reacţia fiicei sale, Natalia, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars. VIDEO © captură video

Tatăl Nataliei, celebrul fotbalist Dorin Mateuţ, are o mare dorinţă: să devină bunic! Prezentatoarea matinalului de la Antena Stars a dezvăluit la "Xtra Night Show" ce discuţie a avut cu acesta şi a precizat dacă este gata sau nu de măritiş!

Natalia Mateuţ are o relaţie cu Ciprian Cerbulescu de un an şi jumătate, iar tatăl ei, Dorin, a început să se gândească la momentul în care va deveni bunic. Aşa că, şi-a întrebat fiica dacă are de gând să-i aducă în casă un nepoţel, un mic fotbalist! 

Prezentatoarea de la Antena Stars a precizat că, atunci când va dori Dumnezeu, se va întâmpla. Cât despre căsătorie, nu este pe lista priorităţilor, dar cine ştie, poate în curând va fi! Toată lumea vede nunta dintre ei ca fiind una posibilă şi că e o chestiune de timp.

"Cu măritişul, momentan... nu e. Nu a fost niciodată ceva care ardea. Când o să vină momentul şi când o să simţim amândoi. Vârsta mă poate face mamă, dar şi mireasă. Am totuşi 28 de ani. Şi tata, acum două zile mi-a zis: Măi, tată, nu mă faci bunic? Vrea şi el un mic fotbalist în familie", a spus Natalia Mateuţ la XNS. 

Matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia poate fi urmărit vineri de la ora 08:00 la 11:45, dar şi sâmbătă şi duminică, de la ora 09:00 până la 13:00.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro