Natalia Mateuţ, despre gelozia iubitului: "Nu suntem proprietatea nimănui". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Natalia Mateuţ, despre gelozia iubitului: "Nu suntem proprietatea nimănui". VIDEO © captură video

Iubitul îi dă Natalei Mateuţ, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, bătăi de cap privind gelozia. Invitată în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Natalia şi-a spus părerea privind acest subiect şi a explicat ce se întâmplă, de fapt, în viaţa ei.

Natalia Mateuţ este de părere că gelozia nu este neaparat o problemă, însemnând că partenerului îi pasă de ea şi de ce se întâmplă între ei. Însă, dacă gelozie trece de anumite bariere, atunci da, este o problemă.

"Eu cred că într-o relaţie, gelozia înseamnă şi iubire şi păsare. (...) Când gelozia trece de anumite bariere şi limite, începem să ne punem semne de întrebare. Fiind o relaţie la început, încă ne descoperim şi încă ne cunoaştem. Suntem împreună de un an jumătate", a declarat Natalia Mateuţ la Xtra Night Show.

În viaţa amoroasă, Natalia Mateuţ se confruntă cu un soi de negociere permanentă, după cum chiar ea a afirmat. Iubitul ei, Ciprian Cerbulescu, strâmbă din nas din când în când, atunci când vedeta vrea să iasă cu prietenele, dar are încredere că lucrurile o să se aşeze. Mai ales că nu mai este un copil, ci o femeie în toată regula, cu responsabilităţi.

"Noi ne înţelegem bine, dar e un soi de negociere permanentă. De ce aia? Dar eu vreau aici? Te duci tu, mă duc şi eu...Relaţia noastră nu e bazată de ieşitul cu fetele sau ieşitul separat. E o negociere. La un moment dat, lucrurile trebuie să se aşeze. Dacă vrei să faci ceva într-o relaţie, o faci oricum. Suntem totuşi de un an jumate împreună (...) Stai puţin, am 28 de ani. Nu mai sunt un copil, o adolescentă. Am anumite responsabilităţi, ar trebui să mă mărit (n.r. râde).", a explicat Natalia Mateuţ.

Grupul de prieteni al Nataliei Mateuţ are braţele deschise pentru Ciprian Cerbulescu, astfel că, oricând el şi-ar dori să o însoţească, o poate face fără nicio problemă.

"Eu cred că nu suntem proprietatea nimănui. Trebuie fiecare să avem spaţiul nostru. Atât timp cât există o decenţă... e normal să avem un grup de prieteni. Dacă vrea să adere la grupul meu de prieteni, este mereu binevenit.", a mai precizat vedeta. 

Matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia poate fi urmărit vineri de la ora 08:00 la 11:45, dar şi sâmbătă şi duminică, de la ora 09:00 până la 13:00.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro