Momente crâncene pentru Bahmu! Ce a păţit în cea mai grea zi din viaţa ei?

Sursa foto Arhiva

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă războiul pe locul unde copiii lor să-şi efectueze educaţia. Prezentatoarea TV se judecă pentru ca fiul ei, Maximus, să-şi continue studiile în cadrul regimului de învăţământ de stat, în timp ce fostul ei soţ îşi doreşte ca cel mic să meargă să înveţe la o şcoală privată.

Se pare că Adriana Bahmuţeanu a recuzat ca dosarul ei să fie judecat de către judecătoarea numită de către autorităţi pe motiv că ar fi părtinitoare.

"Astăzi am recuzat judecătoarea pentru că dânsa consideră ca şcoala la care îi vrea Prigoană. Problema e că nu ai cum să îmi dai copilul în clasa a treia, când el nu a făcut nici măcar nici clasa pregptitoare. Justiţia nu îşi face datoria şi ea se autopronunţă şi îşi dă cu părerea. Acest sistem este putred pe interior. Mi-a scos peri albi", a spus Adriana la Antena Stars.

În timp ce se afla în interviu, Adriana a fost abordată şi enervată la culme de o persoană necunoscută, care ţinea morţiş să îi comunice ceva. Cu nervii întinşi la maxim, Adriana a reacţionat. VEZI REACŢIA EI, AICI!

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au trecut prin numeroase certuri şi împăcări. Cei doi au divorţat, iar acum se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

T.S

Citeşte şi: 
Ziua cea mare pentru Bahmu şi copiii ei. MESAJUL de ultimă oră transmis de prezentatoare

Adriana Bahmuţeanu, mesaj neaşteptat pentru telespectatori: "Oameni buni, spuneţi-mi în ce ţară trăim!" Ce a mai păţit prezentatoarea?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro