Ziua cea mare pentru Bahmu şi copiii ei. MESAJUL de ultimă oră transmis de prezentatoare

Pentru Adriana Bahmuţeanu astăzi este o zi mare! Viitorul copiilor ei depinde de ce se va întâmpla în decursul zilei. După luptele îndelungate cu fostul soţ, Silviu Prigoană, tribunalul va decide ce este mai bine pentru viitorul copiilor săi: o şcoală privată sau de stat?

Lupta pentru educaţia copiilor ei e o luptă grea pentru prezentatoarea tv. Aceasta a postat astăzi pe contul său de socializare un mesaj prin care speră ca cei care ţin la ea şi o simpatizează să îi aducă doar gânduri bune.

"Dragi prieteni, vă rog să-mi ţineţi pumnii astăzi şi fiţi alături de mine fiindcă azi se decide la tribunal viitorul copiilor mei. Adică eu vreau să înveţe la şcoala de stat iar fostul meu soţ vrea la o şcoală de fiţe. Azi judecătorii vor stabili cum e mai bine. Sper să judece drept şi să fie bine pentru copii!!! Doamne ajută!!!", a scris Adriana astăzi pe Facebook.

Potrivit Adrianei, Silviu Prigoană a făcut o cerere în data de 14 octombrie către şcoala privată şi a primit în aceeaşi zi un răspuns prin care instituţia era de acord cu înscrierea copiilor. La finalul acestei săptămâni, judecătorii bucureşteni vor decide unde urmează să studieze  copiii Adrianei Bahmuţeanu şi ai omului de afaceri Silviu Prigoană. 

Sursă foto: Facebook / Eva.ro

A.C.

Citeşte şi:


Şcoală de fiţe din Capitală, ring de box între Bahmu şi Prigoană!

FOTO / Maximus a împlinit opt ani! Adriana Bahmuţeanu a postat anunţul pe facebook

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după o nouă confruntare cu Prigoană în faţa instanţei: "Sunt cu nervii la pământ"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro