FOTO / Maximus a împlinit opt ani! Adriana Bahmuţeanu a postat anunţul pe facebook

Adriana Bahmuţeanu este o mamă mai mult decât mândră. Ieri, Maximus a împlinit opt ani şi mesajul postat de facebook e emoţionant. Fotografiile vorbesc de la sine!

După lupte la cuţite cu fostul soţ, Adriana Bahmuţeanu continuă să-şi arate dragostea faţă de copiii săi. Fotografiile de la aniversarea de opt ani de viaţă a fiului său au strâns sute de like-uri într-un timp scurt!
"Pentru că Maxi, băieţelul meu, a împlinit opt anişori, aseară ne-am distrat pe cinste la petrecerea de ziua lui. La mulţi ani, minunea mea, te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta, să fii fericit în viaţă! Mami va fi mereu lângă tine. Mulţumesc tuturor prietenilor noştri care au răspuns invitaţiei, Minodora, Liviu şi Marco, Vera, Antonio şi Florinel Măgureanu, Vera, Şerban şi Vlad Zărnescu, familiei Ignat, colegilor de la şcoală Andrei şi Alex, lui Stelian şi Alex Anton. (...) La mulţi ani copil iubit!!! Mulţumim pentru urări tuturor prietenilor!", a postat Adriana Bahmuţeanu pe pagina sa de facebook.

Adriana Bahmuţeanu a solicitat la începutul verii acesteia în regim de urgenţă mutarea copiilor ei la o altă şcoală. După lungi certuri şi lupte, Adriana a câştigat procesul, iar copiii ei pot învăţa de anul acesta la o şcoală de stat.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după o nouă confruntare cu Prigoană în faţa instanţei: "Sunt cu nervii la pământ"

VIDEO / Bahmu, cine ţi-a rupt hainele? Cum a venit îmbrăcată la TV prezentatoarea "Necenzurat"

Adriana Bahmuţeanu a ajuns din nou la disperare! De ce s-a certat cu fostul soţ?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro