Adriana Trandafir găteşte drobul... fericirii! Află secretele culinare ale celebrei artiste!
Publicat pe 27.09.2014 la 00:02 Actualizat pe 27.09.2014 la 13:42
Adriana Trandafir este o actriţă extrem de talentată, lucru ştiut de toată lumea. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că, pe lângă teatru, artista este pasionată de gastronomie şi, mai mult decât atât a scos şi patru volume de reţete, printre care se află şi drobul fericirii.
Adriana Trandafir este o actriţă extrem de talentată, lucru ştiut de toată lumea. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că, pe lângă teatru, artista este pasionată de gastronomie şi, mai mult decât atât a scos şi patru volume de reţete, printre care se află şi drobul fericirii.
Adriana Trandafir are talent cu carul. Şi nu ne referim doar la teatru sau la film, ci şi la gastronomie. Îndrăgita actriţă a făcut o reală pasiune pentru arta culinară, pe care a studiat-o, a reinventat-o după bunul ei plac şi a pus-o-n practică. Şi pentru că rezultatele au fost de excepţie, Adriana a vrut să împărtăşească tuturor reţelete ei, aşa că, a publicat patru volume de idei pentru buzunarul fiecăruia.
„M-am gândit că dacă este emisiune de bucate, să vă aduc meniurile mele de vară, toamnă, iarnă şi primăvară. Vi le dăruiesc cu drag. Sunt reţete, dar şi o parte din sufletul meu. Azi vom găti drobul fără miel: hai să-i zicem, drobul fericirii”, a spus Adriana la Antena Stars.
Vezi reţeta aici.