Aici va fi înmormântată Paula Iacob! Avem primele imagini cu mormântul avocatei!

Paula Iacob s-a stins din viaţa în urmă cu două zile, iar astăzi urmează să fie condusă pe ultimul drum de familie şi apropiaţi. La Cimitirul Bellu au început deja pregătirile pentru înmormântarea avocatei, pentru ca totul să fie gata la timp.

Moartea Paulei Iacob i-a luat pe toţi prin surprindere, familia ei fiind de departe cea mai afectată. Chiar dacă nu se aştepta să i se întâmple asta, fiica avocatei a încercat să facă tot posibilul pentru a se ocupa aşa cum se cuvine de înmormântarea mamei ei.


Ieri a fost depus la capela Cimitirului Bellu sicriul cu trupul neînsufleţit al Paulei Iacob, iar în cursul zilei de astăzi avocata urmează să fie înmormântată alături de părinţii ei. Angajaţii cimitirului au început deja pregătirile, prin curăţenia mormântului, dar şi a amenaţarii acestuia, conform cerinţelor familiei.


Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. Paula Iacob, a fost internată în spital de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le-a avut au fost mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Cel mai mare regret al Paulei Iacob: "N-am să-mi iert niciodată că... "

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro