Alexandra Stan a plâns la TV. Mărturia sfâşietoare a cântăreţei după ce a fost bătută de impresar / Galerie foto

+6 click pentru
galerie

Alexandra Stan e la pământ! După ce a fost altoită de managerul ei, artista se teme să nu-şi piardă fanii.

Transfigurată şi extrem de afectată, cântăreaţa Alexandra Stan a făcut primele mărturisiri despre drama pe care o trăieşte de mai multe luni. Artista susţine că a fost exploatată de managerul ei şi nu a mai primit niciun ban în ultimele 6-7 luni pentru concertele pe care le-a avut.

" Vreau să știe toți fanii mei că nu am făcut accident cu mașină, că nu sunt pe moarte și că arăt așa din cauza lui Marcel Prodan. Nu am fost la concert din cauza aceasta, nu alt motiv. (...) Marcel spunea că voia să mă ducă la părinții mei. Cum să mă prezint eu umflată și plină de sânge în fața lor? Nu mai știu ce s-a întâmplat de când a început să dea în mine, eram ruptă de realitate și nu știam cum să mai fug. Avocatul meu a depus o plângere, am fost la medicul legist și voi face mai multe investigații acum. Voi rezilia contractul cu ei și vreau doar că acești ani de muncă s anu fie în zadar.

Am încercat să mă lupt cu el, dar m-a lăsat lată. Apoi m-a smucit şi m-a urcat în maşină să mă ducă acasă la ai mei. În faţa unui club din Constanţa a oprit maşina, m-a scos afară şi a început să dea iar în mine. Mi-a dat picioare în spate, în rinichi. Am reuşit să fug plină de sânge şi un individ de altă naţionalitate a încercat să mă ajute. El a venit iar după mine şi am avut noroc că s-a oprit un echipaj de poliţie.

Am depus deja plângere împotriva lui Marcel Prodan. Îmi doresc să se facă dreptate. Vreau să ştie fanii mei că sunt bine şi am nevoie de o perioadă să-mi revin. Nu m-a mai bătut până acum, dar de un an de zile nu i-a mai păsat de proiectul nostru. Avea probleme personale. Când a auzit la studio că aduc vorba de bani a început să dea în mine şi să mă înjure. Eu nu ştiu câţi bani am de luat, pe cât cânt. Nu am mai primit bani de vreo şase, şapte luni", a spus Alexandra la România TV.

Foto: capturi RTV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro