Alexandra Stan, în ipostaze sexy! A vrut să fie Miss înainte să devină cântăreaţă!

+12 click pentru
galerie

Alexandra Stan le-a încercat pe toate înainte să devină star internaţional! Ea a cochetat în adolescenţă şi cu modelling-ul şi a avut un vis: să devină miss. A participat la cel mai controversat concurs de frumuseţe de la noi, unde organizatorul era acuzat că întreţine relaţii sexuale cu participantele!

Alexandra Stan încearcă încă din copilărie să devină celebră. Puţini ştiu însă că înainte să se apuce de cântat, vedeta noastră şi-a dorit să devină manechin. La vârsta de 14 ani ea a participat la celebrul concurs de frumuseţe "Miss Plaja" organizat de Emanuel Kermany, cel care în urmă cu câţiva ani a fost implicat într-un scandal cu iz sexual. La vremea respectivă, o serie de participante la acest concurs de Miss l-au acuzat pe Kermany că le cerea favoruri sexuale tuturor fetelor din concurs, cărora le promitea mai apoi că le scoate câştigătoare. Una dintre fetele care au ieşit la rampă cu acuzaţii grave la adresa lui Kermany, este Aurelia Tudorache.

Fata a mărturisit atunci că a fost păcălită de Kermany să întreţină relaţii sexuale cu el şi cu patronul hotelului care găzduia concursul, promiţându-i ca va câştiga marele premiu. "În prima seară, Kermany mi-a propus să fac sex cu el, iar eu am acceptat. Mi-a promis că voi obţine premiul cel mare. Vorbim aici de 5.000 de euro şi eu aveam mare nevoie de bani, pentru că sora mea e bolnavă de cancer. În seara următoare, mi s-a spus că, dacă vreau să ies pe primul loc, trebuie să mă culc şi cu patronul hotelului. Am făcut-o, însă nu m-am ales cu nimic. Nu am ieşit nici măcar între primele opt. După concurs am început să fac scandal, iar Kermany m-a ameninţat că voi ajunge ca Diana Maloş, fata care s-a sinucis, dacă îndrăznesc să spun ceva în presă”, a povestit Aurelia la vremea respectivă. Tânăra le suspecta atunci pe fetele care au câştigat că şi ele la rândul lor au făcut sex cu Kermany.  Acuzaţiile nu au fost niciodată dovedite întrucât scandalul s-a stins aşa de repede cum s-a aprins, însă organizatorul s-a ales de atunci cu o etichetă nu prea onorabilă. 

Revenind la Alexandra, blonda a participat la evenimentul de frumuseţe în 2004 pe când avea doar 14 ani şi era o copilă cu aspiraţii la statutul de vedetă. Ea a câştigat atunci titlul de "Miss Bronzata" însă se pare că tot muzica a fost mai importantă pentru ea. Că îi plăcea să cânte, a demonstrat încă de atunci, când provocată de prezentatori, ea a interpretat în faţa publicului o piesă de-a artistei Uni-K şi ea aflată la eveniment. Aceasta din urmă a cântat şi ea alături de Alexandra şi chiar a încurajat-o spre o carieră în muzică spunându-i că are nu doar calităţi fizice ci şi vocale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro