Şoc în showbiz! Alexandra Stan, snopită în bătaie de managerul ei. Primele declaraţii ale cântăreţei după incident / Imagini şocante

+2 click pentru
galerie

Şocant! Alexandra Stan a fost snopită în bătaie de managerul ei şi a ajuns de urgenţă la spital. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă, la 24 de ore de când fanii artistei au fost anunţaţi că aceasta a suferit un accident.

“Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Acidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte! Am ajuns aşa din cauza lui Marcel Prodan, vreau să ştie toată lumea acest lucru”, a declarat cântăreaţa.

Alexandra şi managerul ei, Marcel Prodan, au ajuns la cuţite din cauza banilor, iar de aici până la un scandal în toate regula a mai fost doar un pas. Potrivit tatălui vedetei, scandalul între cei doi a început vineri, după ce Alexandra i-a amintit acestuia că îi datorează bani de câteva luni, moment în care bărbatul şi-a ieşit din minţi. Iniţial, a dat-o afară din studio, dar văzând că aceasta refuză să plece, a început să o lovească şi s-a oprit abia când artista a leşinat. 

Alexandra a ajuns la spital şi a depus plângere la Parchet.

Dezvăluirile şocante ale artistei şi familiei ei vin după ce echipa ei de management a anunţat, ieri, pe Facebook, că Alexandra a suferit un accident.


Foto: ziuaconstanta.ro


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro