Alexandru Arșinel, perioadă foarte neagră: "N-am primit semnalul care să mă facă mai optimist față de viața mea"

Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care trece. © Captură Video

Alexandru Arșinel a vorbit, în cadrul emisiunii Agenția VIP”, despre perioada dificilă prin care artistul trece.

Actorul a făcut dezvăluiri despre sănătatea soției, starea sa de spirit și a explicat cum arată viața după pierderea Stelei Popescu.

„Încercăm să mergem mai departe. Este foarte greu fără Stela. Îmi plăcea să o salut, să-i dau programul pe săptămâna asta... Era o stare de mobilizare. Va fi foarte greu. (...) Nu știu dacă mai gândesc. Încerc să mă gândesc la câte un proiect, la ce însemna anul 2017, 2016, 2015 atunci. (...) Nu mai am suportul să mă sfătuiesc cu oameni. Au dispărut mulți oameni de revistă, a dispărut sala. Trebuie să ne zbatem, atâta timp cât mai funcționăm. (...) A rămas, din fericire, lupta cu sănătatea soției mele. Nu mai știu ce să fac. E când bine, când mai puțin bine. Încă n-am primit acel semnal care să mă facă să fiu puțin mai optimist față de viața mea. (...) Vrem să facem un spectacol omagiu Stelei,” a declarat Alexandru Arșinel, vizibil afectat de poverile ultimelor luni.

De asemenea, Alexandru Arșinel și-a arătat și susținerea față de Simona Halep, pe care o consideră un motiv de a zâmbi în această perioadă.

„Am avut o săptămână minunată. Am urmărit la televizor un copil fantastic și mă rugam să supraviețuiască tranșeelor și să o văd cu steagul românesc,” a mărturisit marele actor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro