Alina, fosta iubită a lui "King" Guţă, dă cărţile pe faţă! "Când ne-am cuplat eram în altă relaţie"

Sursă foto: arhivă

Alina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă s-a reîntors la bărbatul pe care l-a părăsit pentru manelist. Aceasta vrea un copil, dar nu cu Nicolae.

Aceasta declară că s-a întors la bărbatul pe care l-a părăsit şi cu care a stat cinci ani de zile înainte să-l întâlnească pe Nicolae Guţă. Cu greu, fostul iubit a iertat-o că a plecat pentru câteva săptămâni de lângă el.

"Când m-am cuplat cu Nicolae Guţă eram în altă relaţie. Când l-am cunoscut pe el l-am dat la o parte pe prietenul meu, dar acum m-am întors la el. Nu sunt însărcinată, chiar dacă Nicolae îşi dorea foarte mult doi copii. Un copil mi-aş dori, dar nu cu Nicolae. Nu e potrivit pentru mine. Am fost cu el câteva săptămâni bune, dar nu ştiu să vă zic exact. El tot timpul îmi vorbea de copii, chiar mă implora să-i fac un copil. Îi ziceam că e prea devreme, dar mă bătea la cap. Acest fapt m-a făcut să mă depărtez de el, eu nu eram pregătită. Se purta foarte frumos cu mine şi faptul că devenise foarte gelos m-a făcut să mă despart de el. Începuse să mă ameninţe, că-mi dă foc dacă-l părăsesc...", a mărturisit bruneta.

Vezi dacă e însărcinată cu "King Guţă" pe www.antenastars.ro

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Nicolae Guţă vrea să o dea afară din casă pe Narcisa? "Războinica" tună şi fulgeră

Mai tare ca o telenovelă! A fost iubita unui celebru cântăreț, s-a despărțit de el și și-a găsit, cică, marea dragoste! Acum a aflat că este însărcinată și nu știe cine e tatăl

VIDEO / Blestemul nunţii duble de sute de mii de euro! Surorile mirese au trecut de la lux şi aur la dezastru total


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro