Mai tare ca o telenovelă! A fost iubita unui celebru cântăreț, s-a despărțit de el și și-a găsit, cică, marea dragoste! Acum a aflat că este însărcinată și nu știe cine e tatăl

Inevitabilul s-a produs, iar el şi-a schimbat iubita! După ce a ameninţat-o că este dispus să facă orice pentru a nu o pierde, manelistul s-a afişat în mall în compania unei alte domnişoare. Bruneta, care părea să îi fi cucerit definitiv inima, nu a stat deloc cu mâinile în sân şi  s-a împăcat cu fostul iubit. Chiar şi aşa, se pare că legătura dintre ea şi manelist ar putea încă să existe şi să fie una extrem de solidă.

După ce au stat săptămâni întregi nedespărţiţi unul de celălalt, iar apoi el a cerut-o de nevastă, fără să primească însă un răspuns afirmativ, „King” Guţă şi ultima lui cucerire, Alina, au ajuns la finalul poveştii de amor, cea care a pus punct fiind chiar bruneta. 


Chiar dacă au stat câteva zile despărţiţi, iar lucrurile dintre ei nu mai mergeau ca pe roate, Nicolae Guţă a fost tot timpul la curent cu starea în care se afla, pe atunci, iubita lui. „Când a venit de la cântare tot drumul am vorbit la telefon până a ajuns acasă, pentru că mă simţeam foarte rău. M-am gândit că este posibil să fiu însărcinată”, a spus Alina. Posibilitatea unei sarcini nu a dispărut, Alina simţindu-se la fel de rău chiar şi acum, după despărţirea de Nicolae Guţă, ea aşteptând să se lămurească printr-un test de sarcină pe care îl va face în cel mai scurt timp.


Cu toate aceste presupuneri şi hopuri, pe care cei doi le-au depăşit, Alina şi Nicolae Guţă nu şi-au mai putut continua elaţia, iar bruneta este acum în al nouălea cer. „Din partea mea poate să facă ce vrea. Este liber. Eu nu mai ţin legătura cu el, aşa că orice ar face nu este treaba mea. Îi doresc numai bine! Eu sunt fericită acum cu iubitul meu”, a declarat fosta iubită a manelistului.

Citeşte şi:

VIDEO / Nicolae Guţă, mai îndrăgostit ca niciodată! Declaraţii neaşteptate despre noua lui iubită: "A reuşit să mă dea pe spate!"

Așa ceva nu s-a mai auzit! Pentru cine a fost părăsit Nicolae Guță? Imagini EXCLUSIVE cu bărbatul care i-a dat ”clasă” manelistului la femei

Nu mai plânge-n versuri, plânge-n pumni! Guță, făcut KO de ultima cucerire! Dacă nu l-am ști, am zice c-a picat de fraier!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro