VIDEO / Nicolae Guţă, mai îndrăgostit ca niciodată! Declaraţii neaşteptate despre noua lui iubită: "A reuşit să mă dea pe spate!"

Nicolae Guţă este cunoscut pentru talentul său muzical, dar şi pentru faptul că a schimbat numeroase iubite. De data aceasta însă, manelistul pare mai îndrăgostit ca oricând.

Nicolae Guţă are o nouă iubită de care este foarte mulţumit. Acesta se bucură că ea nu vrea să apară în presă şi speră ca relaţia lor să meargă ca pe roate.

"Eu sunt veşnic îndrăgostit. Cred într-o relaţie eternă, aş putea avea o relaţie o femeie pe care să n-o înşel, pe care să o iubesc. Am o iubită despre care nimeni nu ştie nimic. Ea nu vrea să apară în scandaluri, în media. Noua mea iubită a reuşit să mă dea pe spate", a declarat Nicolae Guţă, duminică, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Așa ceva nu s-a mai auzit! Pentru cine a fost părăsit Nicolae Guță? Imagini EXCLUSIVE cu bărbatul care i-a dat ”clasă” manelistului la femei

Când credeam că s-a întors Pământul cu susul în jos, că e începutul sfârșitului... ne-am înșelat! Nu s-a inventat femeia care să îl facă pe el! Nici bine nu l-a lăsat una, că cel mai invidiat Don Juan de România a și combinat-o pe alta!

Nu mai plânge-n versuri, plânge-n pumni! Guță, făcut KO de ultima cucerire! Dacă nu l-am ști, am zice c-a picat de fraier!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro