VIDEO / Alina Radi nu vrea să mai audă de tatăl copilului ei: "M-am săturat!"

Alina Radi a devenit mămică anul trecut, însă tatăl copilului ei este un bărbat însurat. Deşi relaţia lor părea că merge ca pe roate, cântăreaţa a anunţat că s-au despărţit.

Înainte să o cunoască pe Alina Radi, Achim avea o relaţie care nu mai mergea cu o altă femeie. Din păcate, chiar dacă Achim a băgat divorţ de soţia lui, cântăreaţa a considerat că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

"Relaţia noastră s-a terminat, dar vom continua să avem o relaţie civilizată de dragul copilului. Ţinem legătura. Nu mă interesează dacă va divorţa sau nu pentru mine. Nu am făcut-o din răzbunare. Eu am luat decizia separării pentru că m-am săturat. Nu există nicio şancsă să mai fim împreună. Sunt o burlăciţă şi cu asta basta", a declarat Alina Radi, sâmbătă, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

Alina Radi a fost mărul discordiei între un timişorean şi soţia lui. Povestea triunghiului lor amoros a ţinut primele pagini ale ziarelor zile întregi.

A.B.

Foto:Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Veste-bombă în showbiz! Alina Radi s-a despărţit de tatăl copilului ei: "De astăzi relaţia noastră a luat sfârşit o dată pentru totdeauna!"

FOTO / Ei au devenit părinţi în 2015! Vedetele care trec în noul an cu familia mărită

La cine se gândeşte amantul Alinei Radi atunci când e în pat cu ea? Amănunte incendiare dintr-un triunghi amoros buclucaş!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro