Alina Vidican a ajuns la Miami! Imagini EXCLUSIVE cu cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican a plecat, vineri, la prima oră a dimineații, din România, destinația ei fiind Miami, locul în care, de altfel, s-a și desfășurat cea mai mare parte a relației pe care a avut-o cu Cristi Borcea. De această dată însă, ea a plecat, alături de cei doi copii ai săi și ai fostului acționar dinamovist pentru a sta departe de bărbatul care a renunțat, definitiv, la ea.

După ce vineri dimineață, după ce a pus la punct toate detaliile divorțului, Alina Vidican, însoțită de cei doi copii ai săi, a plecat din România, destinația aleasă fiind Miami, pitorescul oraș din însoritul stat american Florida. Acolo, în apartamentul în care, ani la rândul, a jucat rolul amantei lui Cristi Borcea, Alina Vidican își va petrece următoarele luni, încercând să își ”vindece” sufletul după despărțirea prin care trece. Iar acolo, în zona de lux a orașului în care este situat apartamentul pe care îl va ocupa în următoarele luni, Alina pare să se simtă foarte bine, bucurându-se din plin de vremea bună, de căldură și de liniște, în compania celor doi copii ai ei și ai fostului acționar dinamovist.
”Acum o săptămână s-a semnat o procură premergătoare divorțului între Alina și Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiții ale divorțului, respectiv plecarea și stabilirea celor doi minori ai celor doi minori care au cetățenie americană. S-a hotărât evident asupra unei sume decente lunare de întreținere a copiilor. Singura sumă stabilită este o sumă lunară de întreținere lunară, la nivelul întreținerii copiilor în America. Este o sumă acoperitoare. S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului”, a spus avocatul lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.
Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut în urmă cu câteva luni, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat, în exclusivitate la Antena Stars, că ar fi însărcinată, refuzând însă să îl numească pe tatăl viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro