Se împacă Alexandra Stan cu Marcel Prodan? Vezi ce a declarat avocatul artistei!

+2 click pentru
galerie

Alexandra Stan vrea să-l ierte pe managerul care a băgat-o în spital? Avocatul artistei face mărturisiri complete despre asta!


"A fost formulată o plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Conţinutul acesteia vizează constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să facă sau să nu facă ceva, în scopul de a obţine un folos material injust. În acest caz, la mijloc sunt banii pe care Alexandra Stan trebuia să-i primească în schimbul muncii ei şi vătămările au fost produse într-un anumit scop", a declarat avocatul vedetei pentru ring.ro

De asemenea avocatul artistei a negat eventuala împăcare dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan şi susţine că nu are cunoştină despre declaraţiile Aexandrei cum că l-ar ierta pe managerul său: "N-am cunoştinţă de declaraţii ale clientei mele că l-ar ierta pe cel vizat în plângere. Dacă aceste afirmaţii ar fi existat, sigur aş fi ştiut. Odată ce a fost sesizat Parchetul cu o astfel de plângere, pentru infracţiunea de şantaj nu poate opera împăcarea părţilor sau retragerea plângerii. Sunt doua instituţii are pot fi operate în cu totul alte situaţii, dar nu când vine vorba de şantaj. Bineînţeles, cu condiţia ca o astfel de faptă să fie şi aprobată", a mai spus avocatul.

Coşmarul artistei parcă nu se mai termină după ce a fost bătută de impresarul ei. Alexandra Stan a intrat pe mâna mai multor medici specialişti, aceştia fiind precauţi în ceea ce priveşte starea artistei. Dacă fizic cântăreaţa arată mai bine, specialiştii se tem ca ea să nu rămână cu sechele în urma loviturilor primite.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro