Am aflat ce face Valentina Pelinel ca să se protejeze de depresie! Cea mai bună prietenă a ei ne-a spus TOTUL

De când a recunoscut că este însărcinată, Valentina Pelinel este, cu siguranță, una dintre cele mai ”vânate” vedete de la noi din țară. Iar motivele sunt, am spune noi, evidente, având în vedere că speculațiuile pe tema tatălui copilului conduc, inexorabil, doar spre numele lui Cristi Borcea.

Dar cum Valentina este conștientă că trebuie să fie cât mai liniștită pe periuoada sarcinii pentru binele bebelușului, ea trebuie să facă eforturi pentru ca ”scăpa” de presiunea publică la care este supusă în această perioadă. Așa că, frumoasa viitoare mămică are grijă să nu stea prea mult timp singură.
”Valentina știe că nu e bine să fie stresată, așa că face tot ce îi stă în putință să îi transmită bebelușului ei din burtică doar sentimente plăcute. Așa că, pentru a nu se gândi la toate prostiile care tot apar despre ea și să nu se gândească la toate bârfele, Valentina nu mai stă singură deloc”, ne-a spus cea mai bună prietenă a fostului fotomodel, celebra instructoare de fitness, Luminița Nicolescu.
Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit amica Valentinei, ele sunt acum aproape nedespărțite. ”Vine adeseori la mine, casa mea e plină tto timpul de bucurie, de râsete, de căldură și voie bună, adică exact ce are nevoie și ea, și bebelușul pe care îl va face. Ea are nevoie să fie înconjurată de dragoste, nu de toate răutățile”, ne-a mai precizat Luminița Nicolescu.
De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, între ei intervenind, pare-se, o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro