Negocieri secrete, între Alina și Cristi Borcea! Cuvântul-cheie: DIVORȚ! Informații EXCLUSIVE!

Vizita pe care Alina Vidican i-a făcut-o lui Cristi Borcea, duminică, la Penitenciarul Jilava a avut un motiv bine întemeiat, iar nmoptivul pentru care fostul acționar dinamovist a acceptat să o vadă pe (încă) soția lui a fost unul practic. Mai exact, cei doi au negociat, pare-se, la sânge condițiile... libertății.

Duminică, la orele prânzului, Alina Vidican, însoțită de cei doi copii ai săi cu Borcea, dar și de Patrick, băiatul acestuia din căsătoria anterioară, s-a înființat la Penitenciarul Jilava cerând să fie primită de soțul ei. Iar după trei ore de discuții, Alina a ieșit de la vizita făcută, ceva mai relaxată, refuzând însă să spună ce a discutat cu fostul acționar dinamovist.
Motivele pentru care a fost la Penitenciar, chiar dacă soțul i-a interzis asta, sunt însă, spun sursele noastre, practice. Mai exact, se pare că Alina Vidican și Cristi Borcea au negociat despărțirea lor și termenii financiari ai divorțului. Mai exact, susțin sursele noastre, soția fostului acționar dinamovist și-a dat seama că nu are nicio șansă să își păstreze căsnicia în aceste momente, așa că a apelat la înțelegerea soțului cu privire la asigurarea financiară a copiilor lor. Atsfel, se pare că în averea car eîi va rămâne Alinei se numără afacerile care sunt pe numele ei și a fratelui său, precum și o compensație financiară importantă, suficientă pentru un trai liniștit de acum înainte.
De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre cei doi. De altfel, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro