Nici nu se dăduse bine trezirea, în penitenciar! Prima vizită a Valentinei, la Cristi Borcea, de când a anunțat că e gravidă! I-a mărturisit că...

De la începutul anului, încurcăturile din viața lui Cristi Borcea s-au ținut lanț, declarațiile făcute de Valentina Pelinel și de actuala soție a fostului acționar dinamovist, Alina Vidican, făcându-l pe acesta să simtă nevoia să părăsească Arestul Central și să se interneze pentru câteva zile la Spitalul Floreasca. Iar  acum, ceva mai sănătos, mutat la Penitenciarul Jilava, a decis să se relaxeze o perioadă, departe de femeile din viața lui. Asta doar până ieri dimineață, ziua în care și-a văzut... pasiunea.

La prima oră, la 07.00 dimineața, în fața Penitenciarului Jilava și-a făcut apariția una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, o femeie care, pentru prima oară în viața ei va deveni mamă. Este vorba, evident, de Valentina Pelinel care, cu un zâmbet larg, a cerut să îl vadă pe Cristi Borcea, fostul acționar dinamovist devenind, spun sursele noastre, brusc, mult mai fericit decât era în ultimele zile.
Avea toate motivele, având în vedere că Valentina s-a prezentat la el cu un bagaj mare, aducându-i  acestuia un pachet cu tot ce și-ar fi putut dori, la care a adaugat, probabil, poveștile cu cele petrecute de când nu s-au mai văzut și vești despre băiețelul ei. Cei doi au stat de vorbă mai bine d eo oră, timp în care fostul acționar dinamovist, spun sursele noastre, a strălucit de fericire că o vede pe viitoarea mămică, iar apoi, la fel de discret cum a ajuns, Valentina Pelinel a plecat, toată un zâmbet, înapoi spre casă.
Între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, observabilă și prin simplu fapt că acesta nu îi permite să îl mai viziteze, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro