VIDEO / Ea este prima femeie care l-a sărbătorit pe Cristi Borcea. Ce cadou i-au dus Mihaela şi copiii. Imagini exclusive

Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea, a mers la arestul central unde se află fostul acţionar de la Dinamo pentru a îi duce un cadou surpriză pentru ziua sa de naştere.

Prima soţie a dinamovistului l-a sărbătorit în avans pe fostul său soţ împreună cu copiii. Ei i-au dus un tort, iar la ieşire, Mihaela a făcut din nou apel la discreţie spunând doar că Borcea este un om care îşi iubeşte copiii. ”Este un om şi atât. Nu este nimic mai mult decât un om care-şi iubeşte copiii şi nimic mai mult”, a declarat aceasta.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi

Primele declarații ale Mihaelei Borcea! Ce a spus prima soție a lui Cristi Borcea când l-a vizitat la vorbitor

VIDEO / Isprăvile lui Cristi Borcea stârnesc indignare în Valea Boului: "Ne-a făcut de bârfă". Mătuşile dinamovistului fac confesiuni explozive

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro