VIDEO / Isprăvile lui Cristi Borcea stârnesc indignare în Valea Boului: "Ne-a făcut de bârfă". Mătuşile dinamovistului fac confesiuni explozive

foto: arhiva

E bogat, celebru, iar viaţa lui amoroasă e o adevărată telenovelă! Cristi Borcea a intat în gura satului şi de acolo nu-l mai scoate nimeni! Noroc cu mătuşile lui care îi sar în apărare! Are de toate, chiar şi ce nu-i trebuie! Cristi Borcea este, cu sau fără voia sa, cel mai discutat bărbat al momentului în România!

"Moda" infidelităţilor afaceristului a ajuns de la Bucureşti, pe uliţele din satului său natal, Valea Boului.

"Apucăturile astea, din viaţa de zi cu zi, nu sunt bune dom'le! Este imorală şi detest asemenea fapte ale lui Borcea! Nu ne aşteptam la problemele astea, la chestiunile astea. Sunt nişte priblemele "ireprobabile". Ne e ruşine că este de aici, din sat. Ne-a făcut de baftă!", a declarat Mihail Popescu, fost secretar în comuna Valea Boului.

Zvonul că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Inclusiv pe mătuşile lui Borcea. Tanti Lenuţa s-a cam supărat ea când a auzit de noua grozăvie a nepotului: "Nu sunt de acord. Eu am un copil care şi-a lăsat prima femei cu doi copii şi m am supărat şi am plâns şi m-am necăjit, aşa or fi şi părinţii lui, tot nemultumiţi".

Sângele apă nu se face, aşa că, nepotul lor este cel mai bun, oricum ar fi. După o dojană scurtă, tuşa Lenuţa a revenit la gânduri mai bune!

"E frumos, e fălos. Ştie să se descurce, Dumnezeu să-l ajute. Să traisca şi să-şi crească copiii", a încheiat Elena Dinu, mătuşa fostului acţionar dinamovist.

Şi tuşa Maria ştie ce a crescut la uşa casei: "Pai, dacă nu era cuminte, nu ajungea aşa! Ajungea un vagabond, un beţiv, un stricat!".

Mătuşile lui Borcea au făcut front comun: nepotul lor e frumos, deştept şi responsabil. Şi muuuult mai la "locul lui" decât alţii!

Nu de aceeaşi părere este şi mica comunitate de pe Valea Boului. Toată telenovela amoroasă atrage nori negri deasurpa capului lui Cristi Borcea. Odată era considerat om de vază al satului. Ba a primit şi un titlu onorific.

"Vom anula titlul de cetatean de onoare al comunei Clucet! A făcut comuna de râs! Nu credeam că este aşa iubăreţ!", a spus primarul din comună pentru "Star Magazin", de la Antena Stars.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi:

VIDEO / E jale pe coridoare! După bancurile cu Borcea, a apărut - inevitabil - și maneaua! ‎Versurile ei vor stoarce lacrimi fierbinți tuturor femeilor din viața fostului dinamovist!

Detalii neștiute din viața Alinei Vidican din vremea când era... amantă! Cum o ”împăca” Cristi Borcea pe blondă

Interviu cu Cristi Borcea, cel mai controversat bărbat al momentului: "Noaptea îmi reproşez multe"

VIDEO / Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel face lumină: "Ştie că există riscul să rămână o mamă singură!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro