Interviu cu Cristi Borcea, cel mai controversat bărbat al momentului: "Noaptea îmi reproşez multe"

Sursă foto: arhivă

Cristian Borcea este probabil cel mai discutat bărbat al momentului. Astăzi, la Antena 3, a fost difuzat un interviu cu fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo.

Mulţi spun că are un şarm aparte datorat încrederii de sine, alţii spun că "banii sunt de vină". Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu care este reţeta lui de a trăi.

"Se ştie că-s două categori de bărbaţi pe lume: cei care recunosc şi cei care nu. Eu mă încadrez în prima. La unele fac faţă cu brio, la altele nu. Concurenţa naşte progresul (...) Conştiinţa văd noaptea, îmi dă târcoale când nu dorm. Atunci îmi reproşez multe, mă gândesc la implicare, vreau să iasă tot răul din mine. Nu-s un om perfect, dar nu mi-am bătut joc de nimeni vreodată. În afară de Iisus, orice om minte. Am făcut prea mult bine ca să fiu liniştit, dar am multe mustrări intime", declara Cristi Borcea în 30 martie 2010, conform Antena 3.

Pentru că mulţi îl invidiază, fostul acţionar intuieşte ce-l face să fie atât de atrăgător, dar şi ce-l face să reziste: "Duşmanii mă sapă pentru că sunt tânăr, am 1,90, am bani şi câte puţin din toate celelalte. Fac sport şi iubesc. În adolescenţă eram un schilod care trăgea de fiare, acum sunt un tip bine care trage de greutăţi"

Borcea este căsătorit cu Alina Vidican

PUBLICITATE

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Se află în Arestul Central

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN

A.C.

Citeşte şi:

Cristi Borcea scapă de cătuşe!

Singurele imagini clare cu momentul externarii lui Cristi Borcea! A fost dus direct la Arestul Central

Dan Negru, despre CELEBRUL AMANTLÂC: "Am o bombă de presă. L-au arestat din patul amantei"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro