VIDEO / Am aflat cu cine vrea să își petreacă Doinița Oancea "Ziua Îndrăgostiților"

Sursa foto: Facebook

Deși este singură și a suferit în dragoste foarte mult în ultima vreme, atunci când vine vorba despre un posibil bărbat în viaţa ei, Doiniţa Oancea se ascunde după un zâmbet larg.

Frumoasa bruneta a declarat pentru Antena Stars că Ziua Îndrăgostiților o va petrece în sânul anturajului, lângă prietenii care au făcut-o să treacă mai ușor peste probleme.

" Valentine's day o voi petrece cu toți prietenii mei, căci am foarte mulţi şi o să mă distrez copios. Eu o sa fiu fericită tot timpul, da ", a spus Doinița la Antena Stars.

Nu şi-a găsit până acum sufletul pereche, dar bruneta ştie cum să "conducă" o relaţie. "Monotonia intervine la un moment dat în cuplu. Este o chestie la care trebuie să lucreze ambii parteneri, nu cred că poţi să dai papucii unei persoane pe care o iubeşti doar pentru simplul fapt că există o perioada în care ţi se pare că te plictiseşti. Din punctul meu de vedere nu e o relaţie bazată pe iubire dacă se intâmplă aşa ceva", a mai spus ea.

Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. Este nu doar talentată, ci şi o femeie care reuşeşte imediat să atragă atenţia cu frumuseţea sa naturală.

În trecut Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi cel cu care se presupune că artista ar avea o relaţie amoroasă.

T.S

Citeşte şi:

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, surprinşi împreună! Actorul vrea să o ia de soţie

VIDEO / Doiniţa Oancea, ceartă cu iubitul în direct: "Te calc în picioare! O să-ţi găseşti lucrurile în stradă"

Doinița Oancea, la detoxifiere. Actrița a aflat, cu stupoare, de ce suferă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro