Amanta lui Mihai Chițu a făcut primele declarații despre relația lor! Vezi ce spune bruneta care l-a făcut pe artist să uite de familie

Şi-a părăsit soţia şi copilul pentru ea, iar bruneta pentru care și-a sacrificat familia nu a vrut să spună nimic... Până acum! Amanta lui Mihai Chiţu a vorbit pentru prima oară despre relaţia dintre ea şi cântăreț. 

Chiar dacă la început au vrut să ţină totul ascuns, Mihai Chiţu şi Andra nu au putut ține secret prea mult timp că trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cu toate acestea, de dragul lui, până acum, Andra a preferat să nu își asume, public, relația lor și, chiar dacă întreaga lume știa că cei doi se iubesc, bruneta care a reușit să își facă pe cântăreț să uite de tot a tăcut. 
Discretă din fire, cea pentru care Mihai Chiţu şi-a părăsit soţia şi fetiţa, a rupt tăcerea şi a vorbit pentru prima dată despre sentimentele pe care le are pentru artist. „Eu nu sunt persoană publică şi nici nu vreau să devin. Relaţia mea cu Mihai este o relaţie asumată, foarte frumoasă, pe care vrem să o ţinem doar pentru noi. Pot spune doar că suntem foarte fericiţi şi ne înţelegem din ce în ce mai bine”, a declarat Andra Petcu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
Mihai Chiţu şi Andra Petcu formează un cuplu de aproape doi ani, iar lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine, susţinându-se necondiţionat unul pe celălalt, ceea ce ne duce cu gândul la o eventuală oficializare a relației dintre cei doi.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro