Ana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, în culmea fericirii. Fosta concurentă le-a dat prietenilor vestea cea mare

Ana / foto: Facebook

Ana a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Petru la ”Mireasă pentru fiul meu”, însă drumurile lor s-au despărțit la ieșirea din competiția matrimonială.

Concurenta comparată cu Monica Gabor are, însă, motive de bucurie. Ana a fost pentru câteva săptămâni reporter al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, s-a înscris în toamnă la Facultatea de Jurnalism și a început școala de șoferi. Astăzi a susținut prima probă, sala, iar Ana le-a povestit prietenilor săi ce a făcut:

”Bună dimineațaaaaa ! ‪#‎Șiiii,‬ am luat salaaa ! ✔Next step: ‪#‎Traseul‬ ! O zi minunată să aveeeeți !!”, a scris Ana pe pagina sa de socializare,  foarte fericită.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:

În copilărie - o "fetiţă" drăgălaşă, acum - bărbat gata de însurătoare! Pariu că nu ghiciţi cine e tânărul din imagine?
La un an de la despărțirea de George, Lorena de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou. Nimeni nu se gândea că poate fi chiar EL
Primele imagini cu fetiţa lui Viorel de la "Mireasă pentru fiul meu". Cu cine crezi că seamănă?
VIDEO / Bombă în showbiz! Adrian Enache, în tandreţuri cu o concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"! I-a lăsat numărul de telefon


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro