VIDEO / Bombă în showbiz! Adrian Enache, în tandreţuri cu o concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"! I-a lăsat numărul de telefon

Este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, iar reputaţia de crai l-a adus mereu în atenţia reprezentantelor sexului frumos, dar iată că de această dată nu mai este cuceritor, ci cucerit chiar de o concurentă din casa "Mireasă pentru fiul meu".

Adrian Enache, căci despre el este vorba, a fost surprins în timp ce îi lăsa un mic "autograf" Lilianei pe braţ , dar nu o semnătură clasică, ci... un număr de telefon. Cu zâmbetul până la urechi, concurenta nu a refuzat. "Când ai făcut ultima oară dragoste?", a întrebat-o spus artistul.

Viaţa amoroasă a lui Adrian Enache este un adevărat scenariu de film. A părăsit-o pe Corina, fosta nevasta, pentru Iuliana Marciuc, însă aşa cum spune şi zicala "Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place" şi Enache este unul dintre cei care apreciază asta, dar oare partenera lui de viaţa ce spune?

Bruneta nu a luat în seamă avansurile lui Adrian Enache şi a spus că pentru ea totul este de amuzament. "Eu sincer am crezut că glumim şi râdem", a declarat Liliana.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

A piedut sarcina? Cum arată acum fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" care anunţa cu surle şi trâmbiţe că va deveni mamă

VIDEO / Mesajul important pe care Emilia de la ”Mireasă pentru fiul meu” i l-a transmis lui Nicolae, direct din Republica Moldova. Nimeni nu se aștepta la asta

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro