VIDEO / Mesajul important pe care Emilia de la ”Mireasă pentru fiul meu” i l-a transmis lui Nicolae, direct din Republica Moldova. Nimeni nu se aștepta la asta

Nicolae și Emilia / foto: captură video

Emilia a fost nevoită să plece pentru câteva zile în Republica Moldova ca să își rezolve problemele pe care le are cu viza.

Concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu” a petrecut Revelionul departe de iubitul său, iar acum așteaptă să își rezolve problemele înainte să se întoarcă în competiția matrimonială și să plece apoi în Dubai, în vacanța pe care a câștigat-o alături de Tudor.

”Bun venit la mine în casă. Vreau să îți spun că te iubesc foarte mult, fii puternic, te urmăresc în fiecare zi, abia aștept să te strâng în brațe și să ne vedem. La mulți ani, Nicolae. Mi-e dor foarte mult de tine. Mănâncă mai mult, că dacă nu mănânci, nu o să mănânc nici eu”, a declarat Emilia în filmulețul inregistrat.

În direct cu ceilalți concurenți, Emilia i-a transmis lui Nicolae să fie mai atent la ceilalți concurenți și să nu mai asculte de nimeni. Concurenta a mai aflat și că celelalte concurente o bârfesc foarte des.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.
V.M

Citește și:

VIDEO / Cerere inedită în căsătorie, la "Mireasă pentru fiul meu", chiar în noaptea dintre ani! Liliana nu a stat pe gânduri şi a spus DA
FOTO / Secretul pe care nu îl știe nimeni! Este Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" fanatic religios?
Duel la ”Duminica magnifică” de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cine s-a descurcat mai bine
De data aceasta este oficial. Mirela Boureanu Vaida pleacă de la ”Mireasă pentru fiul meu”. A făcut anunțul astăzi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro