Ana de la "Mireasă pentru fiul meu", o nouă schimbare de look! Şi-a vopsit părul ca Delia

Ana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a schimbat din nou look-ul! Se pare că în materie de înfăţişare, tânăra le-a avut ca model pe unele dintre cele mai cunoscute cântăreţe din ţara noastră. 

Noul trend în materie de hairstyle sunt culorile puternice. Aşa cum artiste precum Andreea Bălan sau Delia au renunţat la blondul care le-a consacrat în favoarea unei nuanţe de verde sau albastru şi Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" a decis că a venit vremea unei noi schimbări.

Zis şi făcut! Ana şi-a vopsit o parte din păr în culoarea albastru, iar fanii ei au fost uluiţi când au văzut-o, iar like-urile au curs minute în şir.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cristian şi Elly le-au dat ţeapă foştilor colegi de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum a reacţionat Cristiana pe internet

Dezvăluiri din dormitor! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a vorbit despre sexul în trei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro