Cristian şi Elly le-au dat ţeapă foştilor colegi de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum a reacţionat Cristiana pe internet

foto: facebook

Elly şi Cristian le-au dat ţeapă foştilor colegi de la "Mireasă pentru fiul meu", care s-au reunit într-un mall bucureştean. Cristiana, soţia lui Marian, a reacţionat pe internet dur.

Elly şi Cristian, câştigătorii sezonului al patrulea al showului matrimonial, au preferat să meargă pe stadion, la meciul Stelei.


Faptul că aceştia nu au luat parte la reuniunea de duminică seara a foştilor lor colegi (Ionela, Teodor, Cristiana, Marian, Roxana şi Simona) au stârnit reacţii acide ale susţinătorilor.

"Doamne, ce ocupaţi sunt elly şi cristian! Nu au avut timp să se vadă cu ei" / "Regii nu i-am văzut în nicio poză cu voi. Aşa prieteni să tot ai" / "Dar regii nu vă onorează cu prezenţa? Sau, gata, se văd mari şi tari şi nu mai umblă cu voi?", sunt doar o parte dintre mesajele care i-au criticat pe Elly şi pe Cristian pentru că au lipsit de la reuniune.

(foto: facebook)

Cristiana a reacţionat dur şi i-a rugat pe fanii lor să înceteze cu răutăţile la adresa foştilor colegi, precizând că Marian încă mai păstrează legătura cu Cristian: "Dragilor, vă rugăm din tot sufletul nostru să nu mai aruncaţi cu vorbe urâte! Vă rugăm mult de tot! Această pagină este a noastră pentru cei care ne-au fost alături în fiecare moment! Nu vrem să vedem toate acele discuţii urâte! Noi am vrea să fim toţi, dar depinde şi de timpul pe are îl au şi ceilalţi. Viaţa păstrează legătura cu Cristian, însă nu s-a putut să se întâlnească! Speram să se termine cu toate vorbele urâte! Vă mulţumim !!!"

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Poză de colecţie! Gigi Becali, împreună cu Cristian şi Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

VIDEO / Au tras lozul câştigător! Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", cadou de zeci de mii de euro din partea susţinătorilor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro