Poză de colecţie! Gigi Becali, împreună cu Cristian şi Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

foto: arhiva

Cristian şi Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi continuuă povestea de dragoste şi în afara casei. Cei doi îndrăgostiţi împărtăşesc pasiuni comune, iar fotbalul pare să fie una care să-i fi adus în preajma lui Gigi Becali.

Cristian şi Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi petrec timpul liber cu activităţi care să le bucure sufletul. De curând, o imagine cu cei doi a devenit virală pe internet. Se pare că pasiunea pentru Steaua i-a adus pe stadion, unde au avut bucuruia de a-l întâlni chiar pe finanţatorul echipei, Gigi Becali.

Cu zâmete largi, aceştia s-au lăsat îmbrăţişaţi de Becali, căruia se pare să-i fi făcut mare plăcere să se fotografieze cu câştigătorii sezonului 3 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

(foto: facebook)

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi trăiesc povestea de dragoste şi în afara casei! Uite cum îşi petrec timpul liber

VIDEO / Cătălina, surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae! Ce a găsit dincolo de uşă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro