Anamaria Prodan: ”Nu se poate așa ceva! Sunt niște criminali”

Anamaria Prodan are, în aceste momente, toate motivele să fie înnebunită de furie. Motivul este unul evident: o publicație tabloidă a inventat o știre referitoare la un închipuit accident de circulație pe care l-ar fi avut sexy-impresara și soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

”Nu se poate așa ceva! Sunt niște criminali! Au inventat o știre care a făcut-o pe mama să aibăî nevoie de salvare! Îți dai seama că, în acest moment, eu trebuie să fug la mama acasă, așa de rău i s-a făcut încât are nevoie de salvare?! Este în stare de șoc și, de când s-a publicat mizeria aceea, mă sună toți prietenii din State să vadă dacă sunt sănătoasă, dacă am pățit ceva. Este inadmisibil să inventeze asemenea știri. Eu nici nu am ieșit azi din casă, ploua și nu aveam chef să ies. Laurențiu e în cantonament... Mâine, la prima oră, îi dau în judecată”, ne-a spus, enervată la culme de situația creată de o știre, Anamaria Prodan.


Scandalul a început în momentul în care un site tabloid a difuzat o știre conform căreia Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar fi făcut un grav accident de circulație pentru că sexy-impresara ar fi adormit la volanul bolidului pe care îl deține.

Citește și:

VIDEO / Anamaria Prodan, confruntare cu cel care i-a vorbit de rău familia! Apostol Muşat: "Sunt foarte supărat pe Reghe!"

Știm ce va face Reghe când se va retrage din lumea fotbalului! Are planuri mari pe ”tărâmul făgăduinței”

VIDEO / Laurenţiu Reghecampf, petrecere surpriză de ziua lui pregătită de Anamaria Prodan! Elena Udrea a fost şi ea invitată la eveniment


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro