Anda Adam, o nuntă perfectă! Ce aranjamente pentru masa a ales artista

Anda Adam a reuşit să-şi organizeze nunta de vis la care a visat! Evenimentul i-a ieşit exact aşa cum îl descria, completând fericirea pe care a cunoscut-o odată cu intrarea soţului ei Andrei în viaţa sa. Aranjamentele florale i-au cucerit pe invitaţi, exprimând puritate şi eleganţă.

Anda Adam şi-a unit, duminică, destinul în faţa lui Dumnezeu cu Sorin, alesul inimii sale. Cântăreaţa şi soţul ei au strălucit în ziua cea mare şi şi-au cucerit pur şi simplu invitaţii.Creatoarea de modă Rita Mureşan a fost impresionată de aranjamentele florale alese de artistă pentru marele eveniment. Pentru această zi, Anda Adam a ales flori albe, care au oferit un plus de eleganţă şi de puritate evenimentului.

Rita Mureşan a fost cucerită şi de mărturiile oferite de Anda Adam invitaţilor săi şi de felul în care aceasta a ales să le prezinte invitaţilor meniul, pe un cartonaş extrem de finuţ, inscripţionat cu iniţialele ei şi ale soţului său.

(foto: facebook)

Anda Adam şi Sorin s-au cunoscut în luna august a anului trecut, iar artista a fost cerută în căsătorie după doar o lună de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro