VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

+6 click pentru
galerie

Anda Adam se pregăteşte, astăzi, pentru una din cele mai importante zile din viaţa ei. Artista se va căsători cu iubitul ei, Sorin Andrei, într-o frumoasă locaţie de la Snagov, iar pregătirile au început încă de dimineaţă. 

Coafură, machiaj, dar mai ales rochia de mireasă - toate acestea sunt detalii importante pentru orice mireasă şi care trebuiesc puse la punct cu foarte mare atenţie.

Din fericire, Anda Adam se află pe mâini bune, din punct de vedere al look-ului, căci machiajul şi coafura vor fi asigurate chiar de mama ei. De altfel, artista şi-a ascuns machiajul de nuntă sub o pereche de ochelari de soare, pe motiv că nu vrea să-l dezvăluie decât în momentul începerii marii ceremonii. 

Spynews.ro a intrat în posesia primelor imagini cu Anda Adam, din toiul pregătirilor miresei, iar imaginile o surprind pe artistă, în timp ce se lasă coafată de mama ei, stilist de profesie. 

Pentru cea mai importantă zi din viaţa ei, Anda Adam a optat pentru un coc simplu, dar totodată elegant, şi care să-i pună în valoare trăsăturile chipului, dar şi rochia de mireasă. 

Citeste si:

VIDEO / Emoţii mari pentru domnişoarele de onoare ale Andei Adam! Vezi cum se pregătesc pentru marele eveniment

VIDEO / A fost dată de gol! Cum arată rochia de mireasă a Andei Adam?

Gestul incredibil făcut de Anda Adam faţă de fanii ei înainte de nuntă. Ce a scris a lăsat urme adânci

Ce a făcut Anda Adam cu o zi înainte de nuntă? Imagini EXCLUSIVE cu artista

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro