VIDEO / Emoţii mari pentru domnişoarele de onoare ale Andei Adam! Vezi cum se pregătesc pentru marele eveniment

Astăzi are loc cel mai frumos eveniment din viaţa Andei Adam. Artista se căsătoreşte într-un cadru de poveste cu alesul inimii ei, Sorin. Evenimentul se va desfăşura la Snagov,  lângă lac, unde invitatii vor putea să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.


Două dintre domnişoarele de onoare ale Andei, prietenele acesteia, Xonia şi Roxana Vancea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment. Fiind o zi atât de importantă pentru prietena lor, Xonia şi Roxana s-au prezentat dis de dimineaţă la salonul de înfrumuseţare, unde s-au lăsat pe mâinile pricepute ale specialiştilor.


Dacă Roxana a trecut repede de coafat, fiind aproape gata şi cu machiajul, Xonia părea puţin în urmă, dar cu siguranţă angajaţii salonului salonului au avut totul sub control, pentru a nu exista niciun incident la nunta artistei.


Anda Adam şi iubitul ei Sorin Andrei îşi vor uni destinele astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar şase luni de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Citeşte şi:

Ce se întâmplă la vila de la Snagov cu câteva ore înainte de a începe nunta Andei Adam?

Anda Adam se mărită cu Sorin Andrei! Totul despre nunta cântăreţei, pe www.spynews.ro

VIDEO / Dorian Popa, cavaler de onoare la nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei. Ce ţinută va purta artistul?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro