VIDEO / Dorian Popa, cavaler de onoare la nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei. Ce ţinută va purta artistul?

Dorian Popa va fi unul din cavalerii de onoare de la nunta Andei Adam şi ai lui Sorin Andrei. Artistul va purta o ţinută specială, diferită de cea a majorităţii şi care a fost aleasă chiar de către mire şi mireasă. 

Oficial, ultimele pregătiri pentru nunta Andei Adam au început. Mare parte din artiştii industriei muzicale autohtone au spus "pas", astăzi, la concertele la care au fost chemaţi pentru a putea onora cu prezenţa la nunta Andei Adam. 

Dorian Popa are un rol aparte la acest eveniment şi a fost desemnat unul din cavalerii de onoare ai mirelui, Sorin Andrei. Spre deosebire de restul invitaţilor, despre care s-a vehiculat că vor purta toţi ţinute albe, Dorian Popa va purta un costum negru, o cămaşă neagră şi un papion cu batistă argintii. 

"Ţinuta cavalerilor de onoare a fost aleasă de mire şi mireasă. Oricum, probabil îmi voi aduce şi un şorţ, căci, la un moment dat, planul e să sărim în piscină. Vom face tot posibilul ca acest eveniment să fie ca din poveşti, mai ales că s eîntâmplă o dată în viaţă. Sper ca cei doi să s eiubească şi să creadă în ei, aşa cum am crezut şi eu în ei, când am aflat că sunt împreună. Sper să facă asta până la capăt, până când moartea îi va despărţi", a spus Dorian Popa, la Star Matinalul de Weekend. 

Anda Adam şi iubitul ei Sorin Andrei îşi vor uni destinele astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. 

Citeste si:

A fost dată de gol! Cum arată rochia de mireasă a Andei Adam?

Gestul incredibil făcut de Anda Adam faţă de fanii ei înainte de nuntă. Ce a scris a lăsat urme adânci


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro