Gestul incredibil făcut de Anda Adam faţă de fanii ei înainte de nuntă. Ce a scris a lăsat urme adânci

Anda Adam se căsătoreşte , duminică, cu alesul inimii sale, Sorin. Vedeta este în culmea fericirii că în sfârşit va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru asta, artista le-a scris fanilor un mesaj care i-a marcat.

Cântăreaţa se căsătoreşte azi, însă orele până în ziua cea mare trec întotdeauna mai greu. Plină de emoţii, câmbătă seara, Anda Adam le-a transmis un mesaj internauţilor. Aceasta le-a mărturisit că îi iubeşte şi le-a arătat acestora ce flori va avea la nuntă.

Aşadar, plini de bucurie, admiratorii Andrei au comentat intens pagina acesteia de Facebook şi i-au dat mii de like-uri.

"Sute de flori pentru cel mai special eveniment din viaţa mea care va avea loc mâine! Vă iubesc şi vă doresc o noapte minunată tuturor!", a scris Anda Adam pe Facebook.

Anda Adam se căsătoreşte cu Sorin după aproape jumătate de an de relaţie. Cei doi cred că sunt suflete pereche, motiv pentru care au decis să facă şi nunta atât de repede. Cântăreaţa a mai avut o relaţie de 5 ani cu Victor Slav, însă s-au despărţit în urmă cu doi ani.

Citeşte şi:

Ce a făcut Anda Adam cu o zi înainte de nuntă? Imagini EXCLUSIVE cu artista

Anda Adam, nuntă cu ştaif! Ce invitaţi de renume îi vor sta alături în ziua cea mare

VIDEO / Noi detalii despre nunta Andei Adam: "Voi avea două rochii de mireasă!"

L.C


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro